Статті | Морський Дім
Lee Kum Kee - експерт з виготовлення традиційних китайських соусів
Компанія "Морський Дім" завжди стежить за найкращими кулінарними рішеннями, особливо коли мова йде про смак страв. Тому професійний бренд з виготовлення традиційних китайських соусів - Lee Kum Kee - справжня знахідка для професійних кухарів, адже готові соуси Lee Kum Kee допомагають скоротити час приготування страв та додають глибини смаку.
Крем-сир: Секретний інгредієнт світових кулінарних майстрів
Батьківщино крем-сиру вважають США, де його винайшли у 1870-х роках. Кажуть, що у Європі схожі сири виготовляли раніше, однак сучасний крем-сир у тому вигляді, до якого звикли ми, був розроблений саме американськими молочниками.
11 фактів про крохмальну локшину
Локшина – другий по популярності продукт в Азії після рису. Різноманітність азіатської локшини приголомшує: смак, форма, колір, калорійність та склад – усе це робить кожен вид унікальним та вартим того, щоб спробувати.
9 причин, чому варто обрати продукцію ТМ «Lee Kum Kee»
Lee Kum Kee – світовий бренд китайських соусів. Чим зумовлена така популярність – читайте в нашій статті.
Лосось для професійної кухні: як підготувати ідеальний напівфабрикат
У світі суші, сашимі та авторських рибних страв усе починається з якісно підготовленої риби. Від обробки філе залежить смак, текстура й безпека страв, а отже — репутація вашого закладу.
Вустерський соус: секрети успіху старовинної кулінарної знахідки
Вустерський соус, відомий також як соус Ворчестер або Вустер або Вустерширський чи Ворчестерширський, є одним із найвідоміших і найпопулярніших соусів у світі. Його унікальний смак та аромат зробили соус незамінним до багатьох страв, особливо до м'ясних делікатесів. У чому ж секрет вустерского соусу?
З чим подавати креветки: ідеї для професійної кухні
Професійна кухня — це мистецтво створення ідеальних дуетів, де кожен інгредієнт відіграє свою роль.
Як посмажити креветки так, щоб вони були соковитими та ароматними
У професійній кулінарії, де кожен інгредієнт має значення, креветки займають особливе місце.
Фунчоза. Три причини приготувати «скляну» локшину
Незвична назва для українця, однак майже рідна для кожного, хто полюбляє азійську кухню – локшина фунчоза (або «функоза») давно слугує відмінною основою для різноманітних страв.
Показати ще