8-10 листопада Компанія «Морський Дім» буде приймати участь у міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FORECH 2017. У рамках цього заходу на стенді компанії бренд-шеф Ілля Червенко проведе майстер-класи на теми:
• Популярні китайські соуси та їх використання при приготуванні локшини WOK;
• Приготування азіатських соусів і їх використання до м'яса і риби;
• Приготування спринг-ролів і гьодза.
Також представник Компанії Kinjirushi, всесвітнього лідеру з виробництва васабі, проведе дегустації своєї продукції.
Морський Дім - партнер Регіонального гастрономічного форуму у Львові
22 вересня Львів перетворився на осередок професійного спілкування та розвитку індустрії HoReCa. Тут відбувся Регіональний гастрономічний форум, організований Bragin Culinary Academy, який зібрав провідних шефів, рестораторів та експертів.